Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein weer de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand kun je terecht in maar liefst 10 verschillende ‘pakhuizen’ waar je minstens zoveel muziekstijlen kunt horen van een breed aanbod muzikaal talent.

Na een jaar keert PKHS weer terug op haar favoriete locatie om samen het publiek te genieten van onze meest geliefde muziekstijlen. Van deep- & techhouse en techno tot ‘jazz dance’, 80’s & 90’s, hiphop en meer. Allemaal met gevoel geselecteerd door jong talent en gevestigde namen.
Na het enorme succes van de afgelopen jaren, bieden wij opnieuw kaartjes aan met oplopende prijzen. Wees slim en koop op tijd je kaartje.

Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt. De eerste kaarten waren slechts 20,- en in no-time uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn de kaarten nog 25,-, maar ook deze zullen niet lang mee gaan.

Aanvullende info is de komende tijd te vinden op onze website.

PKHS werkt samen
Het succes van de Pakhuis evenementen is te danken aan de brede samenwerkingen. Ook tijdens komende jaarwisseling neemt een groot aantal organisaties met gedeelde liefde voor goede muziek deel aan ons festival. Elk van deze partners host een zaal. Dit jaar kun je terecht bij de area’s van Triphouse Rwina System, Boogie Friday, Midlight, Bootsy Paul, DJ Tin Tin & André Dadi, Dansbar Klup, For Those Who Know, de Verfraaiers en meer!.

Triphouse Rwina System
Rwina? Vrij vertaald uit het Arabisch: “Een escalerende situatie van chaos.” Een die je aan het zweten maakt in totale verwarring! Maak je borst nat voor de noordelijke Sahara’s meest populaire DJ boyband, de ‘Triphouse Rwina System’. Samen zullen zij een muzikale oase van geluk creëren en je bent uitgenodigd om hier naartoe mee te vliegen op hun magisch tapijt. Lanceer je tropische dancemoves tijdens hun explosieve back 2 back extravaganza, Zij bombarderen de dansvloer met de beste underground House, Disco, Acid en Garage. Het leven is goed in de woestijn!
Met beeld & licht van Steginga Visuals.

Bootsy Paul & guest
Sinds jaar en dag zet Bootsy Paul met NYE het Westelijk Handelsterrein op haar kop. Hij staat garant voor een geweldige mix van de lekkerste tracks uit de jaren ’80, ’90 en het begin van deze eeuw.
Hij wordt dit jaar ondersteund door het opkomende talent, Douwe. Deze artiest weet net als “Bootsy” de meest uiteenlopende tracks aan elkaar te mixen om een onweerstaanbaar dansbare party te veroorzaken.
Wees gewaarschuwd, je zult al je favorieten voorbij horen komen.

Tin Tin & André Dadi
André Dadi is een legende in het Rotterdamse DJ circuit, hij was degene die de eerste funk, boogie, disco, soul, swingbeat en prille hip-hop platen draaide in de Full Moon (de beroemde en beruchte discotheek op de ‘s Gravendijkwal). Tegenwoordig is hij actief als stuwende kracht achter feesten zoals HipHip en Funk Me.
TinTin was de eerste die in 1986 muziek van Art Blakey, Willis Jackson of Bunky Green speelde op de allereerste jazz-dance party in Rotterdam. Hij speelde later in alle grotere clubs en discotheken, waaronder RoXY, Paradiso en Nighttown.
Met NYE delen zij hun muzikale kennis en bijzondere collectie met je.

DANSBAR Klup
Inmiddels is Non de Jus een vaste waarde bij Pakhuis festivals. De afgelopen jaren was ze met haar crew op vele toffe en unieke locaties door de stad en daar buiten te vinden: Bird, NHOW, Scheldejazz, North Sea Jazz, IFFR en Biergarten hebben al genoten van haar oude en nieuwe sounds die iedereen de dansvloer op krijgen. DANSBAR draait rock & roll, ska, sixties latin, exotica, swing, honk, bop, balkan, titty twisters, soul, disco en af en toe een pop-plaatje. Als het maar dansbaar is!
Naast Non, kun je dit jaar de muziek horen van Q, aka David Fiegel en O’Henn. Stuk voor stuk geliefde artiesten die een zeer actieve aanwezigheid in het Rotterdamse dans-/nachtleven zijn.

Boogie Friday
Inmiddels echt niet meer weg te denken. De mannen van Boogie Friday weten elke keer de beste verse funk, soul en R&B af te leveren. Gerespecteerd door vooruitstrevende en hoogstaande boekingen en gewaardeerd om hun eigen sound. De ervaring met verschillende concepten, zoals The Scenario, ‘Spot.’ en Applepie is terug te horen in hun sets.
Dit jaar staan de bekende toppers bij hen op het programma. Damoon, Ray Escobar, Roger Brouwn en Blaize worden bijgestaan door MC Sevdaliza. Zij gaan het onmogelijk maken om stil te blijven staan.

For Those Who Know
Dit concept wordt al jaren door Mad Mike Banks van Underground Resistance in Detroit georganiseerd. Nu halen Daniel Kane en T!M dit concept naar deze kant van de oceaan. Berucht door hun Detroit avonden en DJ skills. Bekend van de Bootleg, Nighttown (Basement), hun eigen labels en het Rotterdamse nachtleven.
Na drie succesvolle avonden in de hoofdstad is het 31 december de beurt aan de Maasstad. Als speciale headliner hebben ze het vrouwelijke productie en dj talent Lilith weten te strikken. Haar set is zeker iets om naar uit te kijken.
Daarnaast staat het duo Woody & Oelaj te springen om te laten horen hoe zij de laatste tijd elke zaal plat draaien.
Als je weet waar we het dan over hebben, dan zien we je tijdens NYE in deze zaal.

Midlight Crew
Deze crew van veelzijdige artiesten staat bekend om het omtoveren van ruimtes naar eigenzinnige creaties van beeld en licht. Zij organiseren eigen avonden in BAR, maar ook kleine besloten ravejes met warme ‘quality underground’ muziek. Je kunt bij hun zaal rekenen op een verheffende sfeer. Ze runnen daarnaast een eigen label waar je op hun eigen website kennis mee kunt maken.
Dit jaar staan in deze zaal Robert Bergman, Marsman, Gustav Goodstuff en Dickie Rosewater. Goed voor een flinke portie heerlijke funky, groovy house. Dit alles wordt ondersteund door het decor en visuals van Luuk Vlamings.

De Verfraaiers
De heren Raymond Kleij en Rogier van der Hoeven zijn altijd op zoek naar een fraaie locatie, fraai eten, fraaie mensen en fraaie opzwepende muziek voor fraaie avond. Geen wonder dat ze daarom sinds begin dit jaar een succesvolle avond in het fraaie Westelijk Handelsterrein organiseren.
Op 31 december kun je in hun zaal terecht voor de muzikale input van artiesten die doorgewinterde muziekliefhebbers zeker zullen kennen. Vele van hen hebben een lange geschiedenis met legendarische Rotterdamse platenwinkel Rhythm Import.
Te gast zijn Edwin Bazen, Armand, Patrick Laurier en M.I.C.K. Dat wordt genieten van een reeks originele platencollecties waaruit de favoriete deephouse, UK garage, techhouse en andere tracks van hun eigenaren gedraaid zullen worden.

Midnight Restaurant
Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. Bij alle PKHS evenementen kun je terecht voor een biologisch verantwoorde bite. In ons Midnight Restaurant kun je terecht voor een met zorg bereide hamburger, saté van kippedijen of bijvoorbeeld een broodje merguez. Dit alles wordt met liefde en aandacht geserveerd.

Kaarten
Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt. De eerste kaarten waren slechts €20,- !

– Super Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: € 20,- UITVERKOCHT!
– Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: € 25,-
– Normal Bird tickets nacht vanaf 22:00: € 30,-
– Late Bird tickets nacht vanaf 22:00: € 35,-
– Very Late Bird tickets nacht vanaf 22:00: € 40,-
– Last Minute tickets nacht vanaf 22:00: € 45,-

Let op: De kaarten zullen, net als vorige jaren, ruim van tevoren uitverkopen.

Direct bestellen? Voorverkoop via: www.PKHS.nl/tickets