“Pakhuis presents”, hét Oud & Nieuw feest in Rotterdam:

“Westelijk Handelsterrein NYE Festival”

Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein weer de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand kun je terecht in maar liefst 10 verschillende ‘pakhuizen’ waar je minstens zoveel muziekstijlen kunt horen met een breed aanbod van muzikaal talent.

Na een jaar keert PKHS weer terug op haar favoriete locatie om samen het publiek te genieten van onze meest geliefde muziekstijlen. Van deep- & techhouse en techno tot ‘jazz dance’, 80’s & 90’s, hiphop en meer. Allemaal met gevoel geselecteerd door jong talent en gevestigde namen.

Na het enorme succes van de afgelopen jaren, bieden wij opnieuw kaartjes aan met oplopende prijzen. Wees slim en koop op tijd je kaartje.

Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt. De eerste kaarten waren slechts €20,- en in no-time uitverkocht. Op dit moment zijn de kaarten nog €25,-, maar ook deze zullen niet lang mee gaan.

Aanvullende info is de komende tijd te vinden op:www.PKHS.nl

PKHS werkt samen
Het succes van de Pakhuis evenementen is te danken aan de brede samenwerkingen. Ook tijdens komende jaarwisseling neemt een groot aantal organisaties met gedeelde liefde voor goede muziek deel aan ons festival. Elk van deze partners host een zaal. Dit jaar kun je terecht bij de area’s van Triphouse Rwina System, Boogie Friday, Midlight, Bootsy Paul, DJ Tin Tin & André Dadi, Dansbar Clup, For Those Who Know en vele anderen.

Triphouse Rwina System
Rwina? Vrij vertaald uit het Arabisch: “Een escalerende situatie van chaos.” Een die je aan het zweten maakt in totale verwarring! Maak je borst nat voor de noordelijke Sahara’s meest populaire DJ boyband, de ‘Triphouse Rwina System’. Samen zullen zij een muzikale oase van geluk creëren en je bent uitgenodigd om hier naartoe mee te vliegen op hun magisch tapijt. Lanceer je tropische dancemoves tijdens hun explosieve back 2 back extravaganza, Zij bombarderen de dansvloer met de beste underground House, Disco, Acid en Garage. Het leven is goed in de woestijn!

Bootsy Paul
Sinds jaar en dag staat Bootsy Paul garant voor een geweldige mix van tracks uit de jaren ’80, ’90 en het begin van deze eeuw. Wees gewaarschuwd, je zult al je favorieten voorbij horen komen. Hij zal worden ondersteund door nieuw talent.

Tin Tin & André Dadi
André Dadi is een legende in het Rotterdamse DJ circuit, hij was degene die de eerste funk, boogie, disco, soul, swingbeat en prille hip-hop platen draaide in de Full Moon (de beroemde en beruchte discotheek op de ‘s Gravendijkwal). Tegenwoordig is hij actief als stuwende kracht achter feesten zoals HipHip en Funk Me.

TinTin was de eerste die in 1986 muziek van Art Blakey, Willis Jackson of Bunky Green speelde op de allereerste jazz-dance party in Rotterdam. Hij speelde later in alle grotere clubs en discotheken, waaronder RoXY, Paradiso en Nighttown.

Met NYE delen zij hun muzikale kennis en bijzondere collectie met je.

DANSBAR Clup
Inmiddels is Non de Jus een vaste waarde bij Pakhuis. De afgelopen jaren was ze met haar crew op vele toffe en unieke locaties door de stad en daar buiten te vinden: Bird, NHOW, Scheldejazz, North Sea Jazz, IFFR en Biergarten hebben al genoten van haar oude en nieuwe sounds die iedereen de dansvloer op krijgen. DANSBAR draait rock & roll, ska, sixties latin, exotica, swing, honk, bop, balkan, titty twisters, soul, disco en af en toe een pop-plaatje. Als het maar dansbaar is, van cd én van vinyl.

Boogie Friday
Inmiddels echt niet meer weg te denken. De mannen van Boogie Friday weten elke keer de beste verse funk, soul en R&B af te leveren. Gerespecteerd om hun vooruitstrevende en hoogstaande boekingen en gewaardeerd om hun eigen sound. Hun ervaring met verschillende concepten, zoals The Scenario, ‘Spot.’ en Applepie is terug te horen in hun sets. Zij maken het onmogelijk om stil te blijven staan.

For Those Who Know
Dit concept wordt al jaren door Mad Mike Banks van Underground Resistance in Detroit georganiseerd. Nu halen Daniel Kane en T!M dit concept naar deze kant van de oceaan. Berucht door hun Detroit avonden en DJ skills. Bekend van de Bootleg, Nighttown (Basement), hun eigen labels en het Rotterdamse nachtleven.

Na drie succesvolle avonden in de hoofdstad is het 31 december de beurt aan de Maasstad. Als je weet waar we het dan over hebben, dan zien we je met NYE in deze zaal.

Midlight Crew
Deze crew van veelzijdige artiesten staat bekend om het omtoveren van ruimtes naar eigenzinnige creaties van beeld en licht. Zij organiseren eigen avonden in BAR, maar ook kleine besloten ravejes met warme ‘quality underground’ muziek.  Je kunt bij hun zaal rekenen op een verheffende sfeer. Ze runnen daarnaast een eigen label waar je op hun eigen website kennis mee kunt maken. MAIN ACT BLABLA

Midnight Restaurant
Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. Bij alle PKHS evenementen kun je terecht voor een biologisch verantwoorde bite. In ons Midnight Restaurant kun je terecht voor een met zorg bereide hamburger of bijvoorbeeld een … sate van kippedijen. Broodje merguez? Hier wordt met liefde geserveerd.

De prijzen worden, zoals altijd bij PKHS, binnen de perken gehouden:

– Trap 1 tickets nacht vanaf 22:00: € 20,-
– Trap 2 tickets nacht vanaf 22:00: € 25,-
– Trap 3 tickets nacht vanaf 22:00: € 30,-
– Etc…

Let op: De kaarten zullen, net als vorige jaren, ruim van tevoren uitverkopen.

Direct bestellen? Voorverkoop via: www.PKHS.nl/tickets

www.facebook.com   www.PKHS.nl   www.twitter.com

In het kort:

Pakhuis presents: Westelijk Handelsterrein NYE
Woensdag 31 December 2013
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
22:00 – 06:00
Voorverkoop via:

www.PKHS.nl/tickets